Ilmalämpöpumput ja muut kodinkoneet yrityksille

Myymme laadukkaat kodinkoneet yrityksille ja tarjoamme henkilökohtaista palvelua. Yritysmyyntimme palvelee kodinkoneasioissa kaikenkokoisia yrityksiä ja yhteisöjä. Tuotevalikoimamme on nähtävissä sekä Lahdessa Teräkadun myymälässä että verkkokaupassa.

Räätälöidyt kodinkoneratkaisut

Laajasta valikoimastamme löydämme räätälöidyt ratkaisut juuri teidän tarpeisiinne. Olemme erikoistuneet isojen kodinkoneiden myyntiin ja edustamme tunnettuja laatumerkkejä, kuten Bosch ja Siemens.Meiltä saat ilmalämpöpumput, kylmäkalusteet, pesukoneet, imurit ja monet muut laitteet.

Edulliset hinnat ja täsmälliset toimitukset

Toimimme asiakkaidemme ehdoilla ja palvelemme onnistuneesti niin suuria kuin pieniäkin toimijoita. Meiltä saat ensiluokkaista palvelua, sillä myyjillämme on yli 15 vuoden kokemus kodinkoneista. Tarjoamme edulliset hinnat ja toimitukset sovitussa aikataulussa. Huolehdimme myös jälkimarkkinoinnista.

Tervetuloa tutustumaan

Myymälämme on sekä teidän että asiakkaidenne käytettävissä. Palvelemme tarvittaessa myös aukioloaikojen ulkopuolella. Vastaamme puolestanne asiakkaittenne kiperiin kysymyksiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä